Resultaten voor magento 2

 
magento 2
Innovatieve Magento webshops Bluebird Day.
Zo bouwen wij precies de Magento webshop die bij het vraagstuk past! Meer weten over Magento 2? Ik ben Giwanni, aangenaam! Ik ben account strategist en partner manager bij Bluebird Day en kan je nog veel meer vertellen over Magento 2.
Magento 2 l ICEPAY.
Het Magento platform beschikt over een two-step checkout voor meer gebruiksgemak een een vernieuwde interface die nog gebruiksvriendelijker is dan de vorige versie. Ook ondersteunt Magento 2 technologie├źn zoals PHP 5.5 en Varnish en beschikt u over een responsive webdesign voor alle populaire apparaten.
Magento 2 Tutorial: Building a Complete Module Toptal.
member since October 5, 2016. PHP PHP 7 Magento Modules Magento Community Edition Magento 2 Extension Development Magento 2 Magento Agile Software Development Magento API Magento 1 PHP 5 more. Gabriel is a certified Magento developer who writes clean code and follows best practices, and he is also an experienced PHP developer.
PostNL Magento 2 Open Source Extensie TIG NL.
Installeer de PostNL Magento 2 Extensie. Let op: De beschikbare functionaliteiten van de Magento 2 extensie wijken af t.o.v. de Magento 1 extensie. Magento 2 API ondersteuning. Diverse API interfaces maken het gebruik van de PostNL Magento 2 extensie in een custom front-end framework mogelijk.
LAB51: Succesvolle Magento 2 webshops Wij verbinden.
Heb je al een webshop in Magento? Dan wordt het tijd om over te stappen naar Magento 2. Een investering in je Magento 1 shop zou niet slim zijn, want deze oude zal nog maar een paar jaar ondersteund worden.
Een migratie naar Magento 2: hoe pak je dat aan? Emerce.
Betere zoekfunctie voor Magento 2: Sphinx en Elasticsearch. Predictive intelligence: de toekomst van business intelligence. Integratie tussen Magento en Klarna voor betere checkout. Magento nu onderdeel Adobe: maar wat betekent het voor gebruikers? Adobe en Magento: We hadden het kunnen zien aankomen.
Is het al tijd om over te stappen op Magento 2? Emerce.
Merchants en concurrenten konden er al niet meer om heen, met de stappen die Magento als bedrijf heeft gezet sinds de komst van Magento 2 is het helemaal duidelijk. Magento is here to stay en doet nu ook in het hogere segment mee.
Magento 2 MyParcel.
MyParcel extensie voor Magento 2. Gebruik je Magento 2 of wil je overstappen? Het is sinds kort ook mogelijk om binnen dit platform gebruik te maken van de gratis extensie van MyParcel. Zo kun je eenvoudig.: Verzendlabels aanmaken voor Nederlandse, Europese zendingen, brievenbuspakjes en ongefrankeerde labels.
Een succesvolle overstap naar Magento 2.
Onlangs is een nieuwe versie van Magento uitgebracht: Magento 2. Magento 2 heeft webshopontwikkeling echt naar een hoger plan getild. De" goede afspraken en communicatie hebben er voor gezorgd dat de realisatie en implementatie van de nieuwe webshop soepel is verlopen."
Magento 2 Support voor Magento.
De Magento 2 is geschikt voor elke webshop-eigenaar die een webshop heeft in Magento 1, of nu pas alle voordelen van Magento wil gaan benutten, en graag gebruik wil maken van de nieuwe functionaliteiten van Magento 2. Magento 2 is een state-of-the-art Open Source platform met toekomst perspectief.
Magento 2 Overstappen naar de nieuwste release?
Youwe is overtuigt van de kracht van Magento 2. We hebben met succes het Magento 2 Partner Program doorlopen en waren als Magento Certified Partner een van de eerste die onze developers heeft getraind voor Magento 2. We geloven dat Magento 2 organisaties ondersteunt in hun online business strategie en ervoor zorgt dat zij hun concurrenten een stapje voor blijven.

Contacteer ons