Op zoek naar magento cursus?

 
magento cursus
Cursus Magento Magento training Magento-Manager.
Magento template installeren. PSD omzetten naar Magento template. / Cursus Magento. Wanneer u uw Magento website laat ontwikkelen door Magento-manager dan krijgt u bij oplevering van uw website een cursus Magento. Na deze cursus zult u in staat zijn helemaal zelf uw website te onderhouden.
Magento Training Support voor Magento.
De Magento Basis cursus gaat in op het dagelijkse beheer van de Magento webshop: Het beheer van producten, product-categorieen en marketing. Magento is vrij omvangrijk en juist de mogelijkheden binnen Magento voor product-beheer en marketing-campagnes zijn uniek voor een webshop systeem.
Cursussen Trainingen.
Magento-training voor beginners. Magento is een webshopsysteem met oneindig veel mogelijkheden. Daarom geeft GJ-R voor dit systeem een tweedaagse training voor beginners. Na deze training kan je zelf je Magento-webshop beheren. Je leert hoe je producten moet toevoegen, hoe je de layout van je shop kunt veranderen en je krijgt handige tips over orderafhandeling. Die training voor Magento-starters is wel iets voor mij. Als je het woord tien keer achter elkaar foutloos kunt spellen, krijg je een appelflap. Voor de rest leer je tijdens deze cursus over indexatie, Pagerank en meta-teksten.
Cursus Magento Professional Volg een cursus of opleiding bij Eduvision!
Competenties en vaardigheden. Om een goede Magento specialist te worden, werk je tijdens de Cursus Magento Professional aan de volgende competenties en vaardigheden: Magento Server opzet, installatie en configuratie, de Magento Command Line, Magento templates aanpassen, werken met CSS, Magento extensions toevoegen, zoekmachine optimalisatie SEO en marketing van jouw Magento webshop.
Magento 2 developer trainingen en maatwerk cursussen Yireo.
In onze Magento 2 Theming cursus behandelen we de verschillen, maar gaan we vooral ook dieper op het nieuwe frontend development: Werken met LESS SASS, Grunt Gulp, RequireJS en AMD modules en niet te vergeten KnockoutJS uiComponents: Een must als je Magento 2 wilt kunnen aanpassen!
Magento cursus haal het maximale uit uw shop met deze magento cursus Magento webshop.
Wij nemen uitgebreid de tijd voor de magento cursus. Voor een magento cursus kunt u er vanuit gaan dat u een half dagdeel kwijt bent. Onze magento experts zullen u niet alleen de basis leren, maar ook de praktische werking van magento.
Magento Gevorderd: Training en Cursus Zeo Academy.
Je krijgt van ons een lekkere lunch, dus je kan je bammetjes thuis laten. Ben je al bekend met de basis van Magento, maar wil je meer functionaliteiten van het Magento systeem onder de knie krijgen? Schrijf je dan nu in voor de cursus.
Cursus: Gebruikerscursus Magento Springest.
Aan het einde van de cursus ben je in staat om jouw webshop goed te beheren. Magento is een shop management systeem. Dankzij dit systeem kunt u op gemakkelijke wijze de inhoud van de webshop aanpassen. Tijdens deze module maakt u kennis met Magento.
Magento Gebruikerscursus, Cursus, Opleiding, Training.
De Magento Gebruikers Cursus van E-Commerce Company geeft de Ondernemer, Marketeer en Webmaster een direct toepasbaar inzicht in het veelzijdige Magento platform. Je leert het Magento platform kennen in zeer korte tijd, waar je anders maanden of jaren over zou doen.
Cursus Magento handleiding.
Inloggen Cursus Magento. In deze cursus leer je een professionele en overigens gratis webwinkel maken. Deze cursus is gebaseerd op de laatste versie Magento 1.9.2 en dus volledig up to date. Magento is een zeer geavanceerd en professioneel systeem waarin je webwinkels kan maken.
Magento webshop Reach Digital, Ontwikkelbureau voor E-commerce.

Contacteer ons